RougeOcto

Jag är så stressad just nu, han bara kom in och sa packa väskorna vi ska resa jorden runt. Jag slängde alla mina saker in i min väskan så snabbt jag kunde, för tåget kör om 10 minuter. jag och herr Fogg kliver in i tåget och sitter i första klass platserna. Gud vad lyxigt det ser ut jag har aldrig varit i första klass.

Jag är lite sur på herr Fogg Han sa att vi ska resa jorden runt på 80 dagar, är han galen eller 80 dagar! vi kommer aldrig hinna resa jorden runt på 80 dagar. Jag är jätte nervös det är min första gång jag lämnar London det känns så konstigt och lämna London men hur ska vi kommunicera med de andra, vi kan inte deras språk. Ok ok tar det lugnt Jan lugna ner dig. Men det låter jätte kul nu kan jag säga till mina vänner att jag reste jorden runt, tänk dig alla människor jag kommer träffa där och vilka finna byggnader jag kommer och se.

Oh nej, nej nej jag glömde och släcka lampan hur ska jag berätta det för honom. H-herr Fogg jag glömde och släcka lampan. Han stirrar rakt i mina ögon med det lugnaste och serösa sätt och säger ”Då får du själv betala vad det kostar” okej herr Fogg jag betalar för det. Varför är han så tyst han ser alltid så sur ut vad är det med honom, men tur att han är en snäll person. Jag tänker för mycket jag ska bara sova nu.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *